Задушлива миризма, наподобяваща на газ, притесни  много пловдивчани, които живеят

...
Задушлива миризма, наподобяваща на газ, притесни  много пловдивчани, които живеят
Коментари Харесай

Задушлива миризма притесни жители на комплекс в Тракия? Пристигна полиция и пожарна

Задушлива миризма, наподобяваща на газ, притесни  доста пловдивчани, които живеят в затворения комплекс „ Елит ”, намиращ се на бул. „ Освобождение ” в ЖР Тракия. 
Прочетете още
За обстановката,  разиграла се през вчерашния ден вечерта, алармира читателка, която съобщи, че пред блока нещо се случва и има полиция, кола за спешна помощ и пожарна. По думите й униформените не са допускали никого да навлиза в постройката.

По информация на медията ни сигналът към 112 е бил подаден от мъж, живеещ в комплекс „ Елит ”. Той споделил на незабавния телефон, че пред вратата на жилището му  имало предмет, който миришел мощно на газ. Към мястото незабавно е бил ориентиран екип на полиция и пожарна, а някои от живеещите били евакуирани до изясняване на събитията по случая.

След това е  пристигнала и лаборатория, която е взела проба. Специалистите не са открили заплашително вещество или заплаха.  Няма данни за това по какъв начин предметът се е оказал пред вратата на пловдивчанина, евентуално става въпрос за междусъседски спор или безразсъдна шега  от някого, разясняват още очевидци.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР